Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصرپروانی گفت: غزل تنها بازمانده شعر کلاسیک فارسی است علیرغم چهارده پانزده قالبی که در این شعر وجود دارند. هنوز شاعران به دلیل ساختاری که این قالب در جایگاه شعر ایجاد کرده است،به سرودن در این قالب شعر اقبال دارند؛ از جمله آن‌ها می‌توان به نوع تمام شدن ابیات، پیروی از قافیه مشترک در بین فارسی زبانان هم جایگاهی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعر‌هایی که تاکنون در قالب غزل سروده شدند، ماندگاری بیشتری در شعر فارسی داشته اند.

او در این باره عنوان کرد که در غزل امروز در هر دهه تک ستاره‌هایی داشتیم از جمله آن‌ها می‌توان به حسین منزوی در دهه ۶۰، محمدعلی بهمنی در دهه ۷۰ و فاضل نظری در دهه ۸۰ اشاره کرد. به غیر از این افراد در مجموعه غزل‌هایی که ممکن است هر اهل قلم یا هر مخاطب عام شعری با آن مواجه شود غزل‌های بسیار زیبایی بخوانیم که در تراز ادبی بالایی قرار دارد.

شاعر با اشاره به زاویه دید شاعران امروزی با توصیه به شاعران جوان از آن ها خواست که در نگاه شعری خود به دنبال تغییر و تفاوت با سایر شاعران باشند و در جهانی که پر از عشق و مسائل زیباست هرچه با ذهن بازتری فکر کنند به مضامین بهتری دست پیدا می‌کنند.

او از آن ها خواست به دنبال واژه‌های دور از ذهن و جدید نباشند و با تغییر چیدمان واژه ها، در نگاه شعری خود تفاوت ایجاد کنند و در پی خلق اندیشه های جدید در شعر خود باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادبیات فارسی شعر امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول

‎به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحمید صادق جولا، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول از برگزاری محفل شعر گویشی با حضور شاعران بختیاری، عربی و دزفولی در آستانه بیست و یکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) خبر داد.

وی افزود: «این محفل شعر، فرصتی برای نمایش غنای فرهنگی و هنری دزفول و تجلیل از مقام شامخ امام رضا (ع) خواهد بود. شاعرانی از گویش‌های مختلف، اشعار خود را تقدیم حضرت می‌کنند و این، نمادی از وحدت و همدلی در پرتو محبت اهل بیت (ع) است.

جولا گفت: برنامه‌های چاووشی‌خوانی و آیین پا منبری، که از سنت‌های دیرینه دزفول است هم در این مراسم اجرا خواهد شد. حضور مدیرکل ارشاد خوزستان، رییس حوزه هنری استان و فرماندار دزفول، نشان از اهمیت این رویداد دارد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول ادامه داد: شهر دزفول قدمگاه حضرت رضا (ع) محسوب می‌شود و همواره میزبان رویدادهای فرهنگی و مذهبی بوده که فرصتی برای ترویج فرهنگ رضوی و تقویت پیوندهای معنوی جامعه است. از هنرمندان و شاعران شهرستان دعوت شده تا با حضور خود، به این مراسم غنا بخشند. همچنین، خدام آستان حضرت محمد بن موسی کاظم معروف به حضرت سبزه قبا (ع) با لباس‌های سنتی، در این مراسم حضور داشته و به اجرای مراسم در قدمگاه ایشان می پردازند.

کد خبر 6094918 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • گزارشی از نکوداشت مختومقلی فراغی؛ شاعری که وحدت‌بخش بود
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • خانه سهراب سپهری؛ شاعری از جنس طبیعت + فیلم
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • شعر فارسی فلسطین به دست عرب زبانان نمی‌رسد
  • در تبریز استقلال نشان می‌دهد کت تن کیست | هر وقت کم آوردیم به سمت چپ سینه‌مان نگاه می‌کنیم